ظروف مسی آشپزخانه آنقدرها هم که می گویند مضر نیستند،فقط طعم گوشت را تغییر می دهند چون گوشت به قدر کافی حاوی مس است!پس بهتر است گوشت را در ظروف سنگی یا لعابی بپزیم!آنچه درمورد ظروف مسی مهم است چرب و کثیف نگه نداشتن آن است.البته هیچ ظرف غذایی را نباید کثیف نگه داشت.سفید کردن ظروف مسی هرچندبار یکبار ضروری و بسیار مفید است البته اگر با قلع سفید شود!به تازگی این ظروف مفید را با سرب که فلزی سمی و خطرناک است سفید می کنند که شدیدا برای انسان مضر است!
پیشنهاد می کنیم برای یکبار نیز شده از یک ظرف مسی جهت طبخ غذا استفاده کنید و طعم جدیدی از غذا که مفید نیز است را تجربه کنید!بدن شما با ظروف سربی تطابق ندارد!مراقب باشید
ایرانیان فدیم نیز از ظروف مسی برای تهیه ی غذا استفاده می نمودن ولی با پیشرفت علم و بدون دلیل علمی ظروف غذای مسی را کنار میگذارند!!
تبلیغات