loading...
دانشگاه ما|منطقه ی آزاد دانشجویان
تبلیغات

خودمونی
عضويت

118 آنلاين  قرآن آنلاين   فتوشاپ آنلاين  دوستان ما
OsTad بازدید : 976 1391/10/04 نظرات (0)

http://up.ouruni.ir/wp-img/other/teb_irani_ouruni%5Bazar90%5D.gif

دانلود برنامه ی نهم "طب ایرانی"با عنوان"حجامت"

دانلود برنامه ی دهم "طب ایرانی"با عنوان"تغذیه سالم"

دانلود برنامه ی یازدهم "طب ایرانی"با عنوان" پرسش و پاسخ"

در ادامه ی برنامه دریافت کنید...

OsTad بازدید : 339 1391/10/04 نظرات (0)

http://up.ouruni.ir/wp-img/other/teb_irani_ouruni%5Bazar90%5D.gif

حالات روحی روانی(اعراض نفسانی) مهمترین نقش را در حفظ سلامتی ودرمان بر عهده دارند.
اعراض نفسانی عبارتست از:غم:هرگاه چیزی ضروری از دست برود یا دست یابی به آن ممکن نشود و یا کاری مکروه واقع شود که جبران آن ممکن نباشد در نفس حالتی به وجود می آید که آن را غم نامند فرق هم و غم :غم درباره چبیزی در گذشته است که دیگر دست یافتنی نیست یا چیزی در آینده که قابل حصول نخواهد بود اما هم درباره چیزی است که اگر چه به سختی ولی دست یافتنی است. خجل:کیفیتی نفسانی است که به طبع آن روح و حرارت غریزی به تدریج به درون بدن و سپس به سوی خارج حرکت می کند...

برگرفته از انجمن تحقیقات طب سنتی ایران


در ادامه ی مطلب می توانید برنامه ی چهارم"طب ایرانی"را با موضوع"اعراض نفسانی" دانلود نمایید

 

OsTad بازدید : 515 1391/10/04 نظرات (0)

http://up.ouruni.ir/wp-img/other/teb_irani_ouruni%5Bazar90%5D.gif

چهار نوع مزاج داریم:

الف)دموی مزاج:افرادی با طبیعت گرم وتر با پوستی به رنگ سرخ معمولا دارای استعداد شاعری - دور اندیش - علاقه مند به طبیعت-دارای میل وتوان جنسی بالا - اهل عشق و محبت

ب) سودائی مزاج:افرادی با طبیعت سرد و خشک  - لاغر - پوست سفید یا تیره(بادمجانی)-همیشه در فکر-کم احساس - منطقی- توان جنسی کم و میل جنسی بالا

ج)بلغمی مزاج : افرادی با طبیعت سرد و تر به رنگ سفید-این افراد با استفاده ازکوچکترین غذایی با طبیعت سرد فورا آب ریزش از دهان و احساس سستی در بدن پیدا میکنند-آرام-دقیق-راحت-میل و توان جنسی کم.

د)صفراوی مزاج:افرادی با طبیعت گرم و خشک-رنگ پوست زرد و سبز-حاضرجواب- باهوش-ناآرام- پرحرف-میل جنسی بالاو توان جنسی متغییر
لازم به ذکر است که افرادمخلوطی ازمزاجها را دارند که یکی ازآنها بر دیگری غالبتراستوتنها افراد کمی یک مزاج خالص را نشان می دهند.

در ادامه ی مطلب می توانید برنامه ی نخست"طب ایرانی"رو با موضوع مزاج شناسی دانلود کنید...

 

OsTad بازدید : 787 1391/10/01 نظرات (0)

http://up.ouruni.ir/wp-img/other/teb_irani_ouruni%5Bazar90%5D.gif

طب ایرانی برنامه ای است با رویکرد آموزشی و علمی درباره طب حکمی ایران(طب سنتی) که برای افزایش سطح آگاهی عموم مردم در این زمینه طراحی شده است.کارشناسان برنامه از میان متخصصین دانشگاهی طب سنتی برگزیده شده و آموزه هایی که از سوی ایشان ارائه میشود، بر گرفته از میراث مکتوب طب سنتی ایرانی است،کتبی نظیر قانون ابن سینا،ذخیره خوارزمشاهی،الحاوی رازی،مخزن الادویه عقیلی خراسانی،حفظ الصحه ناصری، خلاصه الحکمه و دیگر کتب طب سنتی ایرانی که تعداد آنها به بیش از یازده هزار عنوان می رسد. کارشناسان در این برنامه با زبانی ساده،پیرامون موضوعاتی از قبیل کلیات مزاج شناسی، تدابیر حفظ سلامتی ، تغذیه در طب سنتی، حرکت و سکون، خواب و بیداری، اعراض نفسانی،اعمال یداوی(نظیر حجامت و بادکش)،سوء مزاج ها و بیماری های مرتبط با آنها،گیاهان دارویی و فوائد و مضرات آنها، اصلاح باور های غلط پیرامون طب سنتی و دیگر مطالبی می پردازند که مجموعا بتوانند راهنمایی برای کمک به حفظ تندرستی بوده و مردم را در جهت انتخاب و استفاده صحیح و بجا از علوم پزشکی قدیم وجدید در جهت درمان بیماری های مبتلا به هدایت کند. در این برنامه سعی می شود که به اقتضای موضوع،روش های عملی، کاربردی وساده در طب ایرانی،در مواجهه با بیماری ها عنوان شود تا مردم بتوانند از آن بهره ببرند. امید است که این برنامه مورد استفاده و عنایت مخاطبین محترم شبکه سه سیمای جمهوری اسلامی ایران قرار گیرد. ان شاءاللهَ

از این پس می توانید هر قسمت از این برنامه را از طریق سایت دانشگاه ما به صورت فایل های MP3 دریافت نمایید

با دریافت این فایل ها دیگر نیازی به مصرف داروهای شیمیایی ندارید

 

OsTad بازدید : 353 1391/06/05 نظرات (0)

زعفران یک غذای معمولی است و کارهایی مثل اینها را انجام می دهد:شـ ـهوت را زیاد می کند،عادت زنانه را جلو می اندازد و باز می کند،بدن و به خصوص قلب را تقویت می کند و... (در ادامه ی مطلب دنبال کنید)


OsTad بازدید : 312 1391/06/05 نظرات (0)

گیاهی است بنام "کندش"که در عطاری ها پیدا می شود و هرکس آن را بکوبد  یا گردش را به دماغ بکشد مبتلا به عطسه می شود و به همین دلیل با آن انفیه درست می کنند.گرد توتون،تنباکو و فلفل سیاه نیز همین خاصیت را دارد.

OsTad بازدید : 466 1391/06/05 نظرات (0)

لازم به ذکر نیست که وقتی پیاز را خرد می کنید اشکتان جاری می شود.شاید ندانید که خردل و عدس نیز چنین خاصیتی دارند.گاز های اشک آور نیز اساس طبیعی یا مصنوعی همین مواد هستند.

OsTad بازدید : 1141 1391/06/05 نظرات (0)

سابقا کاشانی ها خیلی ترسو بودند و امروز فوق العاده شجاع و مشهورند!دلیل این موضوع این است که اهالی آنجا سابقا هندوانه و خربزه را کال میخوردند ولی خیار را میگذاشتند برسد(زرد شود)و بخورند.
در ادامه ی مطلب دنبال کنید


OsTad بازدید : 1573 1391/06/05 نظرات (0)

گشنیز یک غذای معمولی است.ادرار را زیاد می کند و معده را تقویت و ضد عفونی می کند.اگر تازه ی آن را بخورید ایجاد مستی می کند!حتی ممکن است شخص را بیحال و بیهوش کند.



OsTad بازدید : 267 1391/06/05 نظرات (0)

لابد خیلی اوقات با خواب و خیال های شیرین هم بستر شده اید!!طعم شیرینی دارد!مگر نه؟شاید تا به حال نمیدانشستید که برخی غذاها مولد این حالات خوش هستند!در ادامه ی مطلب با ما ما باشید با معرفی برخی از این غذا ها...



OsTad بازدید : 417 1391/03/26 نظرات (0)

در چه ظروفی غذا بخوریم؟

امروزه انواع ظروف غذا به بازار ایران وارد شده اند که اکثر آنها استیل می باشند!ولی آیا می دانید در گذشته ایرانیان در چه ظروفی غذای خود را آماده می کردند؟میدانید چه ظروفی برای پخت و پز مناسب و مفیدند؟

OsTad بازدید : 904 1391/03/26 نظرات (0)

چرا غذا می خوریم؟

چرا غذا می خوریم؟
حالا دیگر تقریبا همه می دانیم که چرا غذا می خوریم!غذا خوردن برای پر کردن معده نیست!غذا نمی خوریم برای اینکه سیر شویم غذا می خوریم که حرارت بدنمان تامین شود.می گویند انسان از گهواره تا گور باید غذا بخورد ولی این گفته کامل نیست!انسان باید از زمان نطفه بودن تغذیه ی مناسبی داشته باشد و این اخطاری به مادران قرن حاضر است!غذای مناسب یکی از دلایل فرزندان سالم است...

OsTad بازدید : 375 1391/03/20 نظرات (0)

قاووت قاووت دارای طبیعت گرم و آرام‌بخش بوده و موارد مصرف آن بیشتر به عنوان فرآورده نیروبخش، مقوی و به طور کلی به عنوان تنقلات می‌باشد.
قاووت که در لهجه کرمانی «قووتو» نامیده می‌شود، نوعی فرآورده غذایی سنتی کرمان است که از مخلوط چند بذر گیاهی و گیاهان دارویی که پس از بو دادن به صورت مخلوط با شکر آسیاب و پودر می‌گردند، تهیه می‌شود.
معمولاً رسم است هنگامی‌که خانمی زایمان می‌کند جهت تقویت به او قاووت می‌دهند و از مهمانانش نیز با قاووت پذیرایی می‌کنند. این مقاله به بیان ویژگی‌ها و برخی خواص قاووت می‌پردازد.
قاووت در انواع مختلفی (با توجه به نوع ترکیبات) تولید شده و طعم‌های متفاوتی دارد.
معروف‌ترین و کامل‌ترین نوع قاووت کرمان، قهوه‌ای رنگ است که مواد تشکیل دهنده آن شامل تخم آفتابگردان، بذر جو، تخم خرفه، بذر کاهو، بذر کنف یا شاهدانه، بذر کتان، مورد دانه، سیاه دانه، تخم گشنیز، دانه خشخاش، کنجد، هل باد، هل رسمی، فلفل سیاه، قهوه و شکر می‌باشد.

از دیگر اجزایی که در ترکیبات قاووت ممکن است استفاده شود، عبارتند از گندم، دارچین، تخم خربزه، زنجبیل، مغز پسته، نخودچی و میخک درختی.

خواص قاووت در ادامه مطلب

درباره ما
دانشگاه ما نام سایتی است برای تمامی دانشجویان پارسی تمام جهان!مکانی علمی و تفریحی برای تمامی دانشجویان دختر و پسر
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    شما با تفکیک جنـسیتی در دانشگاه ها...
    قالب سایت...
    بازی آنلاین
    Untitled Document
    بازی آنلاین بازی آنلاین
    بازی آنلاین بازی آنلاین
    بازی آنلاین بازی آنلاین
    آمار سایت
  • کل مطالب : 274
  • کل نظرات : 76
  • افراد آنلاین : 27
  • تعداد اعضا : 1196
  • آی پی امروز : 96
  • آی پی دیروز : 66
  • بازدید امروز : 123
  • باردید دیروز : 87
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 486
  • بازدید ماه : 486
  • بازدید سال : 39,702
  • بازدید کلی : 620,173
  • Information